Zondag 26 juni, 2022

26 juni 2022 - Atenas, Costa Rica

San José, Costa Rica.

Afgelopen maandag 20 juni ontvingen wij het bericht dat de moeder van Andrea, mijn schoonmoeder, ‘s ochtends om 02:00 uur was overleden in het ziekenhuis van Puntarenas.  Zij lag daar al een aantal dagen ter observatie na ademhalingsproblemen en een grieperig gevoel. Woensdag 22 juni was de crematie na afloop van een warm samenzijn met familie, vrienden en kennissen. Zij zou 31 juli 89 jaar oud geworden zijn, leeftijd der sterken.
Wij zijn met crematie en later in de week nog de begrafenis van een andere kennis de afgelopen week behoorlijk druk geweest, hebben nog een paar mooie wandelingen in de omgeving van Atenas gemaakt en zijn nu in San  José bij vrienden.
Wij laten het hierbij voor deze week,

groet

Carel & Andrea

1. Hans:
    26 juni 2022
    Gecondoleerd en sterkte !
  2. Carel Reuser:
    28 juni 2022
    Dank je Hans. Zijn blij in de buurt te zijn, min of meer toevallig.
  3. Jeroen:
    26 juni 2022
    Oh man wat heftig, gecondoleerd. Sterkte inderdaad.
  4. Carel Reuser:
    28 juni 2022
    Dank je Jeroen, zijn wel blij min of meer toevallig in de buurt te zijn
    Groet
  5. Margreet:
    26 juni 2022
    In touch met Andrea , Carel maar Puntarenas zal NOOIT meer hetzelfde zijn.
    Weekend goed gelopen?? Sterkte nog 9 jaar voor ons!!!!
  6. Carel Reuser:
    28 juni 2022
    Dank je Margreet, Puntarenas is sowieso erg veranderd de laatste jaren. Toch zien we enige verbetering sinds vorig jaar. Weekend is goed gegaan. Zijn nog even bezig met afwikkeling diverse zaken. Groet, Carel
  7. Nieske:
    26 juni 2022
    Gecondoleerd en sterkte voor alle familie en naasten!
  8. Carel Reuser:
    28 juni 2022
    Nieske, dank je wel. Zijn blij min of meer toevallig in de buurt te zijn.
  9. Anne Roskam:
    27 juni 2022
    Gecondoleerd en sterkte met het verwerken van dit verlies.
  10. Carel Reuser:
    28 juni 2022
    Anne, dank je wel. Zijn blij min of meer toevallig in de buurt te zijn.
  11. Pieter Kwantes:
    2 juli 2022
    Beste Andrea en Carel,

We zijn net terug van vakantie en lezen nu pas je bericht. Gecondoleerd met het verlies van je moeder en schoonmoeder. Inderdaad een geluk bij een ongeluk dat jullie in de buurt waren. Toch ook nog geen mooie voortzetting van jullie reis gewenst.

Mvgr
    Pieter en Gerda
  12. Carel Reuser:
    4 juli 2022
    Pieter en Gerda, Dank jullie wel. Moeder was al behoorlijk op leeftijd, maar dan nog is het altijd een schok als zoiets gebeurt, zeker als het toch min of meer onverwachts gebeurt. Zij was altijd erg sterk, alhoewel kwakkelend de laatste tijd. En inderdaad, goed dat wij in de buurt waren, alsof ze het afwachtte.
    Carel & Andrea